Luister
Live
28 december 2021 - 05:58
Deel dit artikel:

Walter van Ommeren verruilt sv Budel voor directe concurrent

Na een avontuur van vier jaren bij sv Budel zal Walter van Ommeren bij aanvang van het komende seizoen als hoofdtrainer bij voetbalvereniging Wilhelmina Boys in Best gaan acteren. Saillant detail is dat de huidige en aanstaande club van Van Ommeren zéker geen onbekenden voor elkaar zijn.

cranendonck24 / Amateurvoetbal Eindhoven

Via Amateurvoetbal Eindhoven

De onlangs gevoerde gesprekken tussen de trainer en de technische commissie, spelersraad en het hoofdbestuur van Wilhelmina Boys, hebben alle partijen een heel goed gevoel gegeven en vormen een prima basis voor de aanstaande samenwerking.

Wilhelmina Boys ziet uit naar de nieuwe samenwerking en heeft er veel vertrouwen in dat Van Ommeren in het komende seizoen niet alleen als trainer maar ook als onderdeel van de Bestse familieclub snel zijn plaats gevonden zal hebben. Maar vooralsnog zal hij, net als Rudy Wetzel, de huidige trainer van Wilhelmina Boys, tijdens het vervolg van het huidige voetbalseizoen nog een klus moeten gaan voltooien.

Concurrenten in 3de klasse

Voetbalvereniging Wilhelmina Boys en sv Budel zijn al enkele seizoenen concurrenten van elkaar in de 3e klasse-D. Als corona geen roet in het eten gooit, gaan de clubs dit voetbalseizoen nog twee onderlinge confrontaties aan.

Assistent-trainer

Met de aanstelling van Van Ommeren is de vacature van hoofdtrainer bij de Bestse club ingevuld, maar de vereniging is nog zoekende naar een assistent-trainer. Aan die functie is de eindverantwoordelijkheid voor het tweede elftal gekoppeld, een team dat al enkele seizoenen uitkomt in de reserve-hoofdklasse. Geïnteresseerden voor die functie kunnen contact opnemen via voetbalzaken@wilhelminaboys.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug