Luister
Live
3 januari 2022 - 15:54
Deel dit artikel:

Ronny Everaerts verruilt FC Cranendonck voor tweedeklasser VV De Valk

VV De Valk heeft in Ronny Everaerts een ambitieuze trainer gevonden, die volledig achter het technisch beleid van de vereniging staat. De coach gaf eind november aan dat hij na drie seizoenen vertrekt bij FC Cranendonck.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Hennie Roosen

Naast het trainen en het coachen van het vaandelteam gaat Everaerts nauwe contacten onderhouden met het begeleidingsteam van het tweede elftal en de jeugd. Hij is ook nog werkzaam als docent KNVB waarin hij de opleiding trainer/coach UEFA C verzorgt.

Vruchtbare samenwerking

Ronny Everaerts is 48 jaar en woont in Best. Als trainer heeft hij al een flinke ervaring opgebouwd bij tal van clubs zowel in binnen- als buitenland. "Wij zijn ervan overtuigd dat Ronny met zijn ervaring en gedrevenheid deze ambitieuze en jonge selectie verder kan ontwikkelen", zegt VV De Valk. "Wij zijn als vereniging erg blij met de komst van Ronny en hebben alle vertrouwen in een vruchtbare samenwerking."

Nick Smits als vervanger

FC Cranendonck heeft afgelopen jaren sportief weer een stap gezet en continueert deze lijn met de keuze voor Nick Smits als nieuwe hoofdtrainer.

Nick heeft een opleiding genoten bij Fontys Sporthogeschool, zelf gevoetbald bij RPC uit Eindhoven en heeft als 28-jarige al ervaring als hoofdcoach bij een mooie dorpsclub.

Met deze achtergrond past hij volgens het bestuur van de club perfect in het profiel van FC Cranendonck, met een mooie mix van gezelligheid en ambitie; plezier en prestatie. "Wij wensen Nick veel succes en hebben alle vertrouwen in een fijne samenwerking", meldt de vereniging.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug