Luister
Live
4 januari 2022 - 12:34
Deel dit artikel:

Sv Budel zet vacature uit voor hoofdcoach: dit wordt er van je verwacht

Nadat eerder deze maand bekend werd dat de wegen tussen sv Budel en Walter van Ommeren gaan scheiden, is de Cranendonckse club nu op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

cranendonck24 / Redactie • Beeld - Jos Meusen

Als trainer verzorg je de trainingen op dinsdag- en donderdagavond en ben je hoofdverantwoordelijk voor de coaching van de wedstrijd op zondag. Solliciteren kan tot en met zondag 16 januari 2022, maar het kan zijn dat het bestuur in overleg met de technische commissie al eerder gesprekken aangaat met geschikte kandidaten.

Sv Budel is een voetbalclub uit Budel (Noord-Brabant) en komt uit in de 3e klasse D van het district Zuid I. De vereniging telt zo'n 950 leden.

Vacature: Hoofdtrainer sv Budel 1

De hoofdtrainer (m/v) gaat leidinggeven aan de selectie van sv Budel in conditioneel, technisch en tactisch opzicht en verzorgt de coaching tijdens de wedstrijden van het eerste elftal. Hij of zij werkt hierbij nauw samen met de rest van de technische en medische staf van sv Budel 1 en sv Budel 2 en geeft hieraan de leiding. Daarnaast verwacht de vereniging dat de hoofdtrainer ook contacten onderhoudt met de hoofdtrainer van de JO19-1, ons oudste jeugdteam. De hoofdtrainer dient over de volgende competenties te beschikken:

- initiatief nemen: niet bang om iets uit eigen beweging te ondernemen, zonder aansporing van iemand anders, in plaats van af te wachten.
- gestructureerd werken: volgens een plan werken, waarbij je het werk overziet, prioriteiten kunt stellen en deze kunt bijstellen zonder het doel uit het oog te verliezen
- succesvol (samen)werken: ambitieus en enthousiast succesvol je werk verrichten, met voldoende empathisch vermogen om in prettige werksfeer met collega’s en selectie te kunnen samenwerken aan een gezamenlijk doel
- resultaatgericht werken: in staat om plannen en opdrachten in concrete acties om te zetten en verantwoordelijkheid te nemen voor je aandeel in het eindresultaat

Van de hoofdtrainer wordt verwacht dat hij of zij een bezit is van een door de KNVB erkend trainer/coach diploma Oefenmeester 1/TC1 of Oefenmeester II/TC II met een geldige licentie UEFA A of UEFA B. De hoofdtrainer wordt een arbeidsovereenkomst aangeboden voor een bepaalde tijd waarbij de honorering en onkostenvergoeding in onderling overleg worden vastgesteld.

Solliciteren

De sollicitatie staat open tot en met 16 januari 2022, maar het kan zijn dat het bestuur in overleg met de technische commissie al eerder gesprekken aangaat met geschikte kandidaten. De voorselectie, de uitnodigingen en de sollicitatiegesprekken worden gevoerd door enkele leden van de technische commissie van sv Budel. Sollicitaties kunnen schriftelijk verstuurd worden aan info@svbudel.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug