Luister
muziek
4 mei 2023 - 08:54
Deel dit artikel:

Evi (21) zet als beweegcoach mensen aan het sporten in Cranendonck

In dit artikel stelt Evi Golsteijn zich voor. Ze is 21 jaar en woonachtig in een klein dorpje in midden-Limburg. "Sinds juli ben ik werkzaam als beweegcoach voor gemeente Cranendonck, gericht op senioren en mensen met een beperking", vertelt ze.

cranendonck24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Evi Golsteijn
Advertentie

Evi: "Ik ben simpel gezegd de schakel tussen beweegvragen- en aanbod. Een onderdeel van waar ik mee bezig ben is Uniek Sporten." Uniek Sporten is een programma van Fonds Gehandicaptensport in samenwerking met alle aangesloten gemeenten en regio's. "Met dit platform proberen we de sportparticipatie van mensen met een beperking te vergroten", zegt Evi.

'Niks is te gek'

Binnen elke gemeente die is aangesloten, werkt een beweegcoach en voor gemeente Cranendonck is dat dus Evi Golsteijn. "Iedereen met een beperking, senioren en verenigingen of beweegaanbieders mogen mij vrijblijvend benaderen met hun vragen rondom sporten en bewegen. Niks is te gek." Dit kan via 06-43456447 of stuur een mail naar e.golsteijn@landvanhorne.nl of verenigingen@cranendonck.nl. Evi: "Ik kijk ernaar uit om jullie te helpen."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie