Luister
muziek
24 Mei 2024 18:01
Deel dit artikel:

Code geel deert Ledûb Volleybal Festival niet: ‘Geen Buienalarm, maar partyalarm’

Ledûb Volleybal Festival gaat vrijdagavond van start. Code geel is niet meer van kracht in Brabant en ondanks de vele regen, liggen de velden er prima bij.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - Bart Lijten
Advertentie

“Vanavond geen Buienalarm, maar partyalarm”, meldt Ledûb Volleybal Festival. “We laten ons niet gek maken door een beetje regen en code geel is in Noord-Brabant niet van kracht, dus alles gaat gewoon door. De enige code geel die in Budel van kracht is, is die met een schuimkraag erop, want die biertanks moeten leeg.”

De organisatie laat weten dat alle velden er prima bij liggen. “Nagenoeg geen plassen en ook geen modder. Voor het feest vanavond is er meer dan genoeg plek om droog te staan. Enige tip die we mee kunnen geven: trek niet je gloednieuwe, witte sneakers aan. Houd Buienradar in de gaten en neem een jas mee.”

Het feest gaat om 18.30 uur van start. Ook zaterdag en zondag gaat het los. Dan vindt ook het volleybaltoernooi plaats.

Grootste editie ooit

Al 52 jaar vindt het Ledûb Volleybal Festival plaats in Budel, maar nog nooit deden er zoveel teams mee. Komend weekend zullen er in totaal 350 teams het veld betreden, uit onder andere Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Naast het volleybal op gras, zal ook de topdivisie beachvolleybal aanwezig zijn om competitiewedstrijden te spelen in de Budelsebeachbak.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie