Luister
muziek
24 Mei 2024 22:20
Deel dit artikel:

FOTO'S: Timmeren, springen en klimmen, dit was Huttenbouwspektakel in Budel-Dorplein

Na drie edities in Budel keerde het Huttenbouwspektakel afgelopen pinksterweekend terug naar waar het ooit begon: het Sint Andreasveld in Budel-Dorplein. En hoe: in kermisthema timmerden 25 teams prachtige spookhuizen, een echt reuzenrad, een rups mét flos en nog veel meer.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

De Huttenbouwbokaal voor de mooiste hut ging naar de draaiende draaimolen van team 'De hut van de leuke kinderen'. De hutten waren echter niet het enige in thema: tussen het timmeren door konden de kinderen rollen in de aquabubbles, springen op de bungeetrampolines of een suikerspin halen. Het hoogtepunt van de attracties was een klimtoren van tien meter hoog. Na het beklimmen van de klimwand werd je beloond met een ritje van de kabelbaan, inclusief uitzicht over het timmerdorp.

'Bedankt!'

"Alle sponsoren, helpende handjes van azc Budel, deelnemers en vrijwilligers: bedankt", zegt de organisatie. "Zonder jullie hadden we er niet zo’n spektakel van kunnen maken. Wil jij ons ook helpen? Het hout van de hutten moet nog opgeruimd worden: iedereen is welkom om dit op te halen van de parkeerplaats bij Hoofdstraat 212. Ideaal om palletmeubels mee te timmeren, thuis een hut te bouwen of een kampvuur te stoken."

Ervaar Jong Nederland

Het volgende Huttenbouwspektakel vindt plaats op 7 en 8 juni 2025. Tot die tijd organiseren we met Jong Nederland Budel-Schoot nog veel meer sport, spel en avontuur in de natuur. Ben je tussen de 4 en 16 jaar en kun je niet wachten tot volgend jaar? Doe dan een keer mee met een van onze groepen! Meer informatie over onze club vind je op jnbs.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie