Luister
muziek
18 november 2023 - 15:11
Deel dit artikel:

Stemmen scoren in Cranendonck: ook Caroline van der Plas op bezoek zaterdag

Voor diverse politici is Cranendonck, en dan met name Maarheeze en Budel, een hotspot de afgelopen tijd. Zaterdag komen zowel Wybren van Haga (BVNL) als Caroline van der Plas (BBB) langs.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Dat heeft alles te maken met de overlast die wordt ervaren van een groep asielzoekers uit het azc in Budel. Nu aankomende woensdag de Tweede Kamerverkiezingen op het programma staan, worden Maarheeze en Budel vaak aangedaan door de politieke kopstukken van Nederland.

Wisseling van de wacht

Wybren van Haga van Belang van Nederland (BVNL) was zaterdag aan het begin van de middag in Budel om zich te laten zien en horen. Nu hij weer vertrokken is en zijn ronde door Noord-Brabant elders voortzet, is het de beurt aan Van der Plas van de BoerBurgerBeweging (BBB). Zij is om 16.00 uur aanwezig in Maarheeze. Ze is dan te vinden aan de Smits van Oyenlaan.

Rel door tv-fragment

Van der Plas was afgelopen week sowieso al goed zichtbaar. Bij haar bezoek aan talkshow Khalid & Sophie barstte een bom toen er een tv-fragment voorbijkwam over de burgerwacht in Budel en Maarheeze. Comedian Raoul Heertje deed daar nog een schepje bovenop door de Budelse Harm 'dik' te noemen en hij later door het stof ging en excuses maakte.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie