Luister
muziek
26 januari 2024 - 07:28
Deel dit artikel:

Buulder Buk hard op zoek naar vrijwilligers: 'Enthousiastelingen, mensen die zich willen inzetten'

Om carnaval in Budel mogelijk te maken, zijn er wel altijd mensen nodig die bereid zijn om niet enkel tijdens de dagen van carnaval de handjes uit de mouwen te steken. CV Buulder Buk is hard op zoek naar die vrijwilligers.

cranendonck24
  / / Redactie
Advertentie

Een groep mensen die deel uitmaken van het bestuur en de diverse commissies zijn eigenlijk gedurende het gehele jaar door met carnaval bezig. En dan zijn het ook niet alleen de mensen die je achter prins Tommy I en prinses Resy aan ziet hobbelen. Buiten de heren en dames van de raad zijn er ook vele vrijwilligers actief achter de schermen. Mensen die het leuk vinden om organisatorisch iets voor de vereniging en daarmee ook voor de Budelse gemeenschap te betekenen.

Per direct op zoek

Immers, de activiteiten van CV Buulder Buk zijn in zijn algemeenheid bedoeld voor de gemeenschap en niet enkel voor de eigen leden. "Omdat er ook weer wat wisselingen in de diverse commissies en het bestuur verwacht worden, zijn we op zoek naar vrijwilligers, enthousiastelingen en mensen die hun kennis en ervaringen in willen zetten om carnaval in Buul te blijven vieren", zegt CV Buulder Buk. Heb je bestuurlijke ervaring, dan is dat mooi meegenomen. "Met name voor de functie van penningmeester zijn we direct op zoek naar een gemotiveerde kandidaat."

Wil je meer weten, neem dan gerust contact op met een van de leden van het bestuur. Contactgegevens zijn ook te vinden in het Bokkenblaaike of via de website.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie