Luister
muziek
19 Augustus 2024 22:05
Deel dit artikel:

Politiebureau in Maarheeze wordt geveild

Het politiebureau in Maarheeze gaat binnenkort onder de hamer. Het pand wordt geveild en zo kun jij eigenaar worden van een uniek gebouw in Cranendonck, met een balie, dakterras en verhoorkamers.

cranendonck24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Vastgoed Veiling
Advertentie

Vier jaar geleden meldden we al dat het politiebureau in Maarheeze gaat verdwijnen. In Leende wordt een splinternieuw pand neergezet, waar de politie van Cranendonck, Valkenswaard en Heeze-Leende wordt gehuidvest. De keuze voor deze locatie - aan de Biesven - is strategisch, met een ideale aansluiting op de calamiteitenweg naar de Nachtegaallaan, waardoor snelle reacties naar Cranendonck en Valkenswaard mogelijk zijn. Bovendien biedt de locatie een directe toegang tot de snelweg A2, waardoor politiewagens binnen één minuut op de snelweg kunnen zijn. De geplande ingebruikname van de politiepost staat gepland voor november 2024.

2.500 vierkante meter

Daarom kan het politiebureau in Maarheeze nu verkocht worden. Het betreft een pand uit 1996 met acht garageboxen en stallingsruimten, parkeerplaatsen en een geklinkerd binnenterrein, op een perceel van 2.470 vierkante meter. Het pand heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 832 vierkante meter, verdeeld over twee bouwlagen. De belendende bebouwing bestaat ter linkerzijde, ter rechterzijde, als ook aan de achterzijde uit woonhuizen. Tegenover het politiebureau bevindt zich een basisschool. Zo staat beschreven op Vastgoedveiling.nl.

LEES OOK: VIDEO: Zo groot was de drugsdumping in Budel

Het politiebureau zal online worden geveild op dinsdag 1 oktober 2024 via Vastgoedveiling.nl. Tot uiterlijk maandag 30 september 2024 17.00 uur bestaat de mogelijkheid om een onderhandse bieding uit te brengen bij de notaris. Voor meer informatie over de verkoopprocedure en over het object zelf wordt verwezen naar de website kijkakkers37.nl of de online dataroom op Vendr. Bezichtigingen vinden uitsluitend op afspraak plaats op 5 september en 12 september.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie