Luister
muziek
21 Augustus 2024 15:12
Deel dit artikel:

Binnenkijken: Zo ziet Fit Factory in hartje Budel eruit, dat deze week nog opengaat

Het oude Jumbo-pand in Budel is volledig omgetoverd tot een fitnesszaak. Aanstaande vrijdag openen de deuren van Fit Factory aan het Capucijnerplein in Budel. Wij mochten alvast een kijkje binnen nemen.

cranendonck24
  / Betaalde content
Advertentie

We maakten eerder al kennis met Ruben Loos, Ken Kuypers en Dave Maas. De ambitieuze eigenaars van Fit Factory, een bedrijf dat twintig jaar geleden de wortels heeft geplant in Eersel. “We hadden wilde ambities om een fitnessclub op te zetten”, legt Dave uit. “Fitnessclubs waren toen nog een beetje in ontwikkeling. Het werd steeds meer een beleving.” Ruben vult aan: “In de jaren ’90 heeft fitness zich verder ontwikkeld vanuit bodybuilding. Schwarzenegger en Ronnie Coleman zeg maar. Na 2000 werd het toegankelijker voor een breder publiek.”

Openingstijden Fit Factory Budel

Komende vrijdag 23 augustus om 06.00 uur openen de deuren van Fit Factory Budel. Iedere dag zijn ze geopend van 06.00 tot 23.00 uur, het hele jaar door. Ruben vertelt: "De komende weken is de agenda van de trainers goed gevuld met trainingsafspraken. Mocht je een afspraak willen, dan kan dat nog wel. Dat kan telefonisch via 0624248093. Overige info is te vinden op fitfactory.nl/budel. Maar kom ook gerust een kijkje nemen in de nieuwe zaak."

Groepslessen starten eerder dan gepland

"Eerder dan gepland gaan we starten met groepslessen", legt Ruben uit. "De afgelopen weken is de vraag naar de groepslessen sterk toegenomen." Vanaf maandag 23 september gaan de lessen van start. Voorbeelden hiervan zijn XCORE, Club Power, Cycle, Yoga, Pilates en Zumba. Alle leden kunnen zich aanmelden via de app van Fit Factory.

De laatste hand wordt gelegd aan het bedrijf. Hoog tijd om dus eens een kijkje te nemen in de nieuwe fitnesszaak van Budel. Hieronder zie je een uitgebreide fotoserie.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie