Luister
muziek
23 juli 2021 - 11:15
Deel dit artikel:

Groot aantal inwoners van Gastel laat zich horen over toekomst

Van de ruim 740 inwoners van Gastel heeft het overgrote merendeel van zich laten horen in de enquête over de toekomst van het dorp.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Daarmee is de eerste fase van het schetsen van een toekomstplan voor Gastel afgerond. Acht inwoners van Gastel, van jong tot oud, gaan zich de komende jaren inzetten voor de komende jaren van hun dorp. De nieuwe werkgroep ‘Toekomst Gastel’ stelt hun buurtgenoten de vraag: ‘Hoe moet Gastel er over tien jaar uitzien?’

Bij ieder huishouden van het dorp viel een aantal weken geleden een flyer in de brievenbus. Hierop stellen de acht werkgroepleden zich voor. Later volgde de enquête met tal van stellingen over Gastel. “We gaan een visie maken over Gastel, een beeld van hoe Gastel er in 2032 uit moet zien volgens de inwoners”, zeggen de initiatiefnemers Twan Vermeulen, Maaike van de Laar, Laura van den Wildenberg, Twan van Meijl, Jim Beliën, Hein Baten, Ries van Gansewinkel en Stef Bax in de brief.

'Trots om dorpsgenoot te zijn'

De eerste stap is gezet. 414 inwoners vulden de enquête in. "Geweldig!", reageert de werkgroep. "Die reacties en opmerkingen die we mochten lezen, maken ons trots om dorpsgenoot te zijn van Gastel." Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de verwerking van de enquête. Eind juli ontvangen alle inwoners een brief met de feiten en weetjes die in de vragenlijst naar voren zijn gekomen.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie