Luister
muziek
11 mei 2022 - 06:05
Deel dit artikel:

MAFS-avontuur Joep eindigt met scheiding: 'Hij had mij betere kans kunnen geven'

In Married At First Sight (MAFS) is het experiment van Joep Honcoop uit Budel uitgelopen op een tegenvaller. De scheiding met zijn bruid Caroline is een feit, zo was dinsdagavond op RTL 4 te zien.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Nander de Wijk / NT Visuals
Advertentie

Tot het zogenaamde koppelsweekend van MAFS hadden Joep en Caroline elkaar al twee weken niet meer gezien. Het leverde direct wat ongemakkelijke momenten op toen ze elkaar weer zagen. Joep, die inmiddels in Eindhoven woont, geeft hun huwelijk een 4, zo blijkt in de uitzending van vorige week dinsdag. Caroline geeft zelfs niet meer dan een 2.

Joep licht toe: "Het huwelijk en de huwelijksreis waren heel leuk. Ik heb mezelf proberen open te stellen. Ik heb wel het idee dat je wordt geleefd tijdens het huwelijk en de reis. Toen ik thuiskwam, ging ik alles relativeren." Zijn conclusie was toen dat het niet matchte met Caroline. "Het klinkt nu misschien heel hard, maar er is geen vonk en seksuele aantrekking die ik wel belangrijk vind. We hebben het heel gezellig, maar het zou meer moeten zijn dan gezellig."

'Twee weken niet gesproken'

Caroline kan zich niet vinden in de woorden van Joep. "Ik vind niet dat je, zoals jij dat zegt, het een kans hebt gegeven", vertelt ze in tranen. "Ik vind niet dat je de kans hebt genomen om me te leren kennen. Ik heb je twee weken niet gezien en gesproken." Joep: "Caroline heeft nog vakantie, ik heb een drukke baan. Mijn enige vrije dag die ik dan heb, wil ik voor mezelf. Zij ziet de negatieve kant, maar je kunt ook denken: wat fijn dat hij vrij heeft genomen om hiernaartoe te komen."

Aantrekkingskracht ontbrak

Na het koppelsweekend wordt - niet geheel verrassend - besloten om te gaan scheiden. Samen blikken ze, samen met presentator Carlo Boszhard, terug op hun avontuur. Caroline: "Er is geen liefde ontstaan. Ik vind dat hij mij en het experiment een betere kans had kunnen geven. Ik heb gevoelens voor hem gehad. Nu zit ik op het punt van: het hoeft niet meer, het is goed zo. In de eerste week merkte ik dat de klik er was. Ik dacht dat er wel aantrekkingskracht was. Tot op de dag van vandaag snap ik niet hoe die overstap zo groot kan zijn."

Joep vertelt: "Ik wilde de intimiteit opzoeken. Een knuffel, hand, kusje, kijken hoe dat voelt. Na de huwelijksreis land je weer een beetje. Toen merkte ik dat dat gevoel ontbrak. Ik wil dan niet mezelf en onze relatie valse hoop geven. Ik heb voor mijn gevoel naar eer en geweten gehandeld."

De Bachelorette

Na lieve woorden over en weer, opgeschreven in een brief, besluiten ze allebei om te scheiden. Na het neerleggen van de ringen, eindigt het MAFS-avontuur van Joep en Caroline. Het is voor Joep de tweede keer dat het via een tv-programma niet lukt om de ware liefde te vinden. Eerder deed hij namelijk al eens mee aan De Bachelorette.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie