Luister
Live
1 oktober 2022 - 09:15
Deel dit artikel:

Kinderboekenweek: Laat je verwonderen in Theater De Borgh

Herfstmaand oktober staat ook in het teken van de Kinderboekenweek. Om dit te vieren met alle kinderen uit Cranendonck (en omgeving) staat er op woensdagmiddag 12 oktober een voorstelling rondom boeken, natuur en tovenarij op de planken in Theater de Borgh in Budel.

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Bibliotheek De Kempen

Tijdens de voorstelling neemt Aires de kinderen mee door zijn grote verzameling toverspullen. Maar als hij per ongeluk een verkeerd kistje open maakt gebeurt er iets vreselijks. De brandnetelheks komt tevoorschijn en alle mooie planten, bloemen en bomen zijn opeens in gevaar. Samen met de kinderen en de oude tovenaar probeert Aires de brandnetelheks tegen te houden.

Vliegende tafels en toverboeken in brand

Gedurende deze voorstelling is iedereen getuige van de meest wonderlijke dingen zoals vliegende tafels, pannen die tot leven komen, toverboeken die spontaan in brand vliegen en bloemen die verschijnen uit het niets.

Kinderboekenweek in bibliotheek Budel en Maarheeze

Tijdens deze woensdagmiddag zal ook in Bibliotheek Budel en Maarheeze van alles te doen zijn rondom de Kinderboekenweek en het daarbij behorende thema ‘Gi-Ga-Groen’. HIER vind je meer over dat programma.

Tickets

Kaartjes voor de voorstelling in De Borgh op woensdag 12 oktober kosten slechts 6 euro en zijn te koop via theaterdeborgh.nl of vraag ernaar bij de balie van MFC De Borgh.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug