Luister
Live
5 juni 2021 - 16:05
Deel dit artikel:

Inschrijvingen voor Ledûb Volleybal Festival gaan hard, al voor een derde vol

Na een jaar afwezigheid keert het Ledûb Volleybal Festival terug in 2021. Niet in het weekend na Pinksteren zoals iedereen gewend is, maar op 17 en 18 juli op het sportpark in Budel. De inschrijving is hiervoor al geopend en gaat hard volgens de organisatie.

cranendonck24 / Stijn van Mierlo • Beeld - Jos Meusen

Na één week zit het toernooi al voor een derde vol. Het animo is dus hoog, dat komt misschien ook mede doordat het Ledûb Volleybal Festival een van de eerste grote evenementen is dat weer plaatsvindt in de regio, na een lange lockdown. Geen camping, wél een oergezellig terras. Helemaal zoals vanouds zal het volleybaltoernooi niet zijn, want de camping zal dit jaar ontbreken. Maar het oergezellige terras wordt gewoon weer opgebouwd, inclusief feest-dj’s.

'Alles aan doen'
Al een aantal maanden is achter de schermen druk vergaderd en zijn alternatieven afgewogen. "Het derde weekend van juli kwam hierbij als beste uit de bus", zei de organisatie eerder. "Bij ons zit het glas halfvol", zegt de organisatie. "We kijken niet naar wat we moeten schrappen, maar vooral wat we wél kunnen doen. We gaan er dan ook alles aan doen om jullie ook dit jaar een fantastisch weekend te bezorgen."

Inschrijven voor het Ledûb Volleybal Festival kan online via de website ledubvolleybalfestival.nl.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug