Luister
muziek
2 maart 2023 - 06:11
Deel dit artikel:

Buulder Buk blikt terug: 'Carnaval 2023 is klaar, het was fantastisch'

“Carnaval 2023 was fantastisch”, vindt CV Buulder Buk. "Want als we met elkaar terugkijken op de activiteiten tijdens carnaval, maar ook op alle activiteiten die er aan vooraf gingen, dan kunnen we alleen maar beamen dat het in één woord fantastisch was."

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - Michel Achten
Advertentie

Van de opening met Ut Get Beginne op de elfde van de elfde en de bekendmaking van de eerste prinses van CV Buulder Buk: prinses Nicky I met prins Jeroen aan haar zijde, tot en met de bokverbranding op aswoensdag was het een groot feestje waaraan heel Buul kon deelnemen.

Een dikke merci

Een feest dat alleen maar mogelijk was dankzij de inzet van velen voor en achter de schermen. Het bestuur van CV Buulder Buk is dan ook erg blij met al die vrijwilligers die zich op velerlei manieren inzetten voor de vereniging en zo carnaval in Budel mogelijk maken. "Een 'dikke merci' aan allen die op welke wijze dan ook een bijdrage hebben geleverd."

Kijkend naar carnaval 2023

Buulder Buk zegt verder: "Carnaval vieren we samen en we kijken dan ook alweer stiekem vooruit naar het nieuwe seizoen. Op 11 mei is er voor alle leden een algemene ledenvergadering en op zaterdag 11 november 2023 geven we een nieuwe aftrap met Ut Get Beginne."

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie