Luister
muziek
8 februari 2024 - 11:24
Deel dit artikel:

Tent in Gastel tot nok toe gevuld tijdens receptie: 'Dit zullen ze niet snel vergeten'

De Gastelse hoogheden kijken met een geweldig gevoel terug op hun receptie van afgelopen zondag. In een tot de nok gevulde Pintewipperstent zat de sfeer er vanaf het eerste moment al goed in.

cranendonck24
  / / Redactie
  • Beeld - CV De Pintewippers
Advertentie

Klokslag 21.00 uur kon de receptietafel aan de kant en barstte het feest pas echt los. Het podium werd nagenoeg de gehele avond bezet gehouden door vele Cranendonckse prinsen en prinsessen. Naast het muzikale carnavalsgeweld van DJ Hardy, waren er diverse spontane gastoptredens van zusterverenigingen. Ook het verrassende optreden van twee muzikale bekenden dreef de feeststemming tot een absolute climax.

'Niet snel vergeten'

"Onze Gastelse hoogheden willen langs deze weg dan ook alle carnavalsverenigingen, families, vrienden, dorpsgenoten en collega’s hartelijk bedanken voor het bezoek aan hun receptie", zegt CV De Pintewippers uit Gastel. "Mede door jullie aanwezigheid was het een feest wat ze niet snel zullen vergeten."

Grote polonaise bij PreParty in Gastel

De voorbereidingen voor de carnavalszondag zijn inmiddels bijna afgrond. Pintewippers: "We trappen de zondag af met onze inmiddels befaamde PreParty; een feestje waar de eerste drankjes en hamburgers kosteloos aangeboden zullen worden. Vanaf 12.30 uur zal DJ Thijs losgaan in en om de Pintewipperstent en de menigte aansporen tot het vormen van een grote polonaise."

De carnavalstoet zal rond 14.30 uur van start gaan. Na afloop van de optocht zal DJ Bas muzikaal gas geven in de Pintewipperstent op het Sint Cornelisplein in Gastel.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie