Luister
muziek
12 juli 2020 - 22:29
Deel dit artikel:

Blik op de week: Nieuwe muziekzender en beslissing carnaval over aantal maanden

We gaan even terugblikken op afgelopen week. Hieronder sommen we de leukste, spannendste en grootste nieuwtjes per dag op. 

cranendonck24
  / Redactie
  • Beeld - HBL Fotografie / Harm van Leuken
Advertentie

Maandag
Vanaf vandaag wijziging inzameling plastic, metalen verpakkingen en drankkartons
Vanaf maandag 6 juli verschuift de inzamelweek voor plastic, metalen verpakkingen en drankkartons (PMD) van de oneven weken naar de even weken. Dit betekent dat zowel in week 27 als in week 28 het PMD ingezameld wordt.

Dinsdag
Prowise levert 1500 touchscreens aan scholen in Brussel
Educatiesoftwarebedrijf Prowise uit Budel en hun partner Media Service België hebben een tender voor levering van 1500 touchscreens aan de Belgische hoofdstad Brussel gewonnen. De raamovereenkomst van drie jaar (geschatte omzet een kleine 5 miljoen euro) gaat aankomende zomer in met de eerste leveringen, installaties en trainingssessies.

Punt24 lanceert muziekzender voor Cranendonck en regio
Cranendonck24 blijkt een succesformule te zijn en groeit door. Binnenkort kun je luisteren naar Punt24, een aanvulling op dit medium voor jong en oud. Inderdaad, een online muziekzender die makkelijk te bedienen is vanaf de computer en app in alle gemeenten.

Woensdag
'In september beslissing over carnaval 2021 in Cranendonck'
De carnavalsverenigingen van gemeenten Cranendonck en Heeze-Leende gaan in september een beslissing nemen over het aankomende carnavalsseizoen. Dan wordt de knoop doorgehakt over hoe het feest ingevuld gaat worden.

Donderdag
Meerdere inbraken in Budel-Schoot in één nacht
In de nacht van dinsdag op woensdag is rond 03.00 uur ingebroken in een auto aan de Jacob Clementstraat in Budel-Schoot. De politie is op zoek naar de daders.

Afgelopen twee weken geen nieuwe coronabesmettingen in Cranendonck
Het RIVM meldt dat er de afgelopen twee weken geen personen gemeld zijn die positief getest zijn op corona in gemeente Cranendonck.

Persoon in Maarheeze aangehouden voor heling: deze goederen zijn aangetroffen
De politie heeft woensdag in Maarheeze een verdachte aangehouden voor heling. Nu is de politie op zoek naar de eigenaren van verschillende voorwerpen.

Vrijdag
Automobilist vlucht na crash op Molenheide in Soerendonk
Een grote puinhoop liet een automobilist donderdagavond achter op de Molenheide in Soerendonk. Met zijn BMW raakte hij in de slip en klapte op gemetselde pilaren. De bestuurder is toen op de vlucht geslagen.

Zaterdag
Herenboeren leveren uit voorzorg geen groenten vanwege waarden in de grond
Vanaf de start is er bij Herenboerderij De Groote Heide in Soerendonk veel aandacht voor veiligheid en gezondheid. Daarvoor kennen ze een voedselveiligheidssysteem waarbij experts van Herenboeren Nederland nauw zijn betrokken. Vanwege de uitkomst, zijn geen groenten geleverd aan de leden.

IJsboerderij Maarheeze trapt zomerseizoen met maïsdoolhof af | VIDEO
Het zomerseizoen van IJsboerderij Maarheeze is officieel van start gegaan. Vrijdag bezochten tientallen kinderen en hun ouders de speelplaats, racebaan en de absolute eyecatcher: het gigantische maïsdoolhof. Valkenswaard24 was erbij.

Zondag
Onzekerheid bij JC Harlekyn: toekomst op losse schroeven
Nu er opnieuw een koper gevonden lijkt te zijn voor de gebouwen aan de Hoge Weg in Maarheeze, is de toekomst van jongerencentrum Harlekyn weer op losse schroeven komen staan.

Overlast en rommel bij speeltuin in Budel-Dorplein
De laatste weken wordt door buurtbewoners uit Budel-Dorplein overlast ondervonden van personen die op bankjes zitten in de speeltuin aan de Gebroeders Looijmanslaan.

Download de gratis app van Cranendonck24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie